90’s tribute night - ap artevents, club chique, heerlen (nl)

Club Chique
Akerstraat 19A
Heerlen (NL)


90’s Tribute Night brengt je 2 klasse tribute bands, te weten Black Pearl (tribute to Pearl Jam) en de Red Hot Chili Neppers (guess what?).

Je kent ze wel.. de “WE ALL LOVE 90’s ” parties!! Maar de 90’s was ook de tijd van de opkomst van de grunge. De tijd dat Pearl Jam met het album “TEN” een wereldwijd publiek voor zich wist te winnen …. de tijd dat de Red Hot Chili Peppers doorbraken naar een groot publiek met hun album “Blood Sugar Sex Magik”

Club Chique  en Ap Art Events slaan de handen in een en trakteren jullie op een 90’s tribute night met de nadruk op Pearl Jam en The Red Hot Chili Peppers.

Club Chique aan de Akerstraat 19A beschikt over een perfecte lokatie die zich letterlijk Underground bevindt (een black box club-constructie). Met een separaat lounge gedeelte en een overheerlijke keuken (upstairs).  Check de website van Club Chique :  www.clubchique.club

DJ Appie zal jullie verwelkomen en voor de pauzemuziek zorgen, alsmede de afterparty!! Hij draait een mix van grunge, rock, funk, dance en floorfillers through the decades.  DJ Appie draaide o.a. in  Bananas (Maastricht), Basement 5 (Maastricht) en de Oude Nor (Heerlen)

 

 

 

 


Share this post


← Older Post Newer Post →


0 comments

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published