30 mei 2019 - heroes of pop - openluchttheater, brunssum

Openluchttheater Brunssum
Vijverpark, Brunssum (NL)


vijverpark brunssum hemelvaart 2019 red hot chili neppers de beste peppers tribute bandvijverpark brunssum hemelvaart 2019 red hot chili neppers de beste peppers tribute bandvijverpark brunssum hemelvaart 2019 red hot chili neppers de beste peppers tribute bandvijverpark brunssum hemelvaart 2019 red hot chili neppers de beste peppers tribute band

red hot chili neppers beste peppers tribute wonna openlucht theater brunssum 30 mei 2019 willem van der kooij klaas de jong tjerk de graas martijn postma

Heroes of Pop

Op Hemelvaartsdag, 30 mei 2019 presenteert Openluchttheater Brunssum in samenwerking met het wonna.nl op het gebied van bands en techniek en met Proeflokaal Gorissen voor de horeca, de eerste editie van ‘Heroes of Pop’. Een gratis toegankelijk Tribute festival voor jong en oud. Het festival vindt plaats in het mooie Openluchttheater in het Vijverpark van de Gemeente Brunssum van 14 tot 22 uur.

Wat hebben wij voor je in petto? Een zeer gevarieerde line-up! Tussen de live bands door draait DJ Isaac muziek die bij de hele festival sfeer past. De volgende top bands met een ode aan hun helden ga je live beleven tijdens Heroes op Pop:

Johnny Cash by Wayne's Traveling Band vanaf 14 uur
Will Wayne trekt al jaren met zijn Traveling band langs podia in de Euregio. Steevast wordt hij omschreven als de ‘jonge Johnny Cash’. Met deze tribute doet Wayne’s Traveling Band ‘The man in black’ dan ook alle eer aan. Een uur lang passeren bekende en minder bekende Johnny Cash songs de revue.

Meat Loaf by Bat Out of Hell Tribute vanaf 15.45 uur
Frank van Zonnetje kruipt elke keer weer in de huid van Meat Loaf alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Deze rol is hem dan ook op het lijf geschreven. Verwacht dus een Meat Loaf look-and-sound-alike show die zijn weerga niet kent tijdens deze eerste editie van Heroes of Pop door de 8 koppige tributeband Bat out of Hell.

Red Hot Chili Peppers by RHC Neppers 17.30 uur
De Red Hot Chili Neppers - RHCP Tribute zetten een stevige funky set neer. Met de expressieve en herkenbare sound van de Red Hot Chili Peppers in combinatie met de niet te stuiten energie van deze vier Amsterdammers beloven we vette set die je niet snel zult vergeten en waar je zeker niet op stil kunt blijven staan.

Deep Purple by DeepWhite 19.15 uur.
Wie kent ze niet, klassiekers als Burn, Child in time, Highway Star, Woman from Tokyo, Smoke on the water en Speed King met die karakteristieke gitaar riffs en dat heerlijke Hammond orgel. Met heel veel passie en enthousiasme en een frontman die de hoge noten niet uit de weg gaat, presenteert Deep White hun tribute to Deep Purple.

Blondie by Back to Blondie 21 uur.
Back to Blondie is dé Nederlandse Blondie Tribute. Met hun show, energie en brutale flair nemen ze je mee naar de seventies & eighties sound van Blondie. De band dompelt je onder in een feest van herkenning gedurende de hele show. Bijna bij elk nummer bedenk je je; "oh ja, ook dit was een hit van Blondie". Back to Blondie is een must see en must hear band dus grijp je kans tijdens Heroes of Pop in het Openluchttheater in Brunssum.

30 mei 2019, 14:00 uur tot 22:00 uur, gratis toegang.


Share this post


← Older Post Newer Post →


0 comments

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published