30 mei 2019 - heavy donderdig 2019 - tungelroy

Feesttent
Kemperveldweg 31

Weert (NL)


heavy donderdig hemelvaart tungelroy red hot chili neppers peppersheavy donderdig hemelvaart tungelroy red hot chili neppers peppers

tungelroy heavy donderdig weert feesttent 30 mei 2019 hemelvaart red hot chili neppers beste tributeband van de peppers martijn postma klaas de jong tjerk de graas willem van der kooij

Heavy Donderdig is een 2-jaarlijks festival waar de nadruk ligt op rockmuziek. Opener dit jaar is de bluesband Mike’s Electric Mud. Deze band komt uit midden-limburg en is gebouwd rond Maikel van Bogget, een van de betere harpspelers van het land. Muziek in de stijl van de Red Devils, vette blues dus.

Tweede band van de avond zijn de Red Hot Chili Neppers. Hits van de Peppers van begin jaren negentig tot heden zullen de revue passeren, maar ook het minder bekende werk schuwen ze niet.

Afsluiter van dit jaar zijn The Streets. Winnaar van de clash of coverbands 2017. Ze zullen met hun covers van Metallica, Rammstein, Led Zeppelin, Muse, Pearl Jam etc etc, de tent volledig op hun kop zetten.

Locatie: Gezellige feesttent te Tungelroy (Gemeente Weert).


Share this post


← Older Post Newer Post →


0 comments

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published