28 september 2019 - indoor grunge festival - roepaen podium, ottersum

Roepaen Podium
Kleefseweg 9
Ottersum

-link-


Een tuin waar het gras niet overal groen is en waar de zon enkel schemert, stap in de wereld van Grunge Garden: mooi, rauw en wild! In Grunge Garden gaan we terug naar de basis, grunge in zijn puurste vorm met een ode aan drie bands die in de jaren '90 'de grunge' de wereld in slingerden. Lekker ouderwets moshen dus. De bands treden op in de Night Club.


Tijdens de eerste editie van het Grunge Garden Festival zijn er tributes to Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine en Nirvana worden vertolkt door muzikanten met een grunge-hart. Onder muzikanten zijn er meerderen die eerder ons podium betraden tijdens de sessies Grunge:Alive, The Metallicas, Bee Gees, The Nirvanas, etc.

Aanvang in de Night Club 19.00 uur
Red Hot Chili Peppers 19:30-20:45 uur
Rage Against the Machine 21:15-22:30 uur
Nirvana 23:00-00:15 uur
Einde 01:00 uur

Bij aanvang, tussen de tributes door en tot het einde, hoor je de beste muziek uit de '90's, samengesteld door de artiesten in samenwerking met een DJ.

Betreed een tuin waar het gras niet overal groen is. En waar de zon enkel schemert. Grunge Garden is zo ontzettend mooi, wild en puur! Net als de muziek die er thuishoort. Kom luisteren en we beleven samen deze invloedrijke muziekstroming opnieuw.


Share this post


← Older Post Newer Post →


0 comments

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published